Permakultur og træer

Næste ledige workshoprække er i foråret 2021:

Er du også vild med træer? Så er denne workshoprække måske noget for dig.
I perioden februar til maj mødes vi 1 dag i hver måned for at sætte fokus på træer. Alle dage starter kl. 11 og slutter kl. 16 og vil være en god blanding af teori og praksis knyttet til dagens tema.

workshop 1
Denne workshop indledes med en generel introduktion til temaet træer. Her kommer vi ind på emner som permakultur, klima og økosystemer. Herefter går vi over til dagens tema stævning. Der bliver lidt om stævningens historie, hvordan man arbejder med stævning i praksis og så bliver der mulighed for at arbejde med rødel og/ eller pil i praksis.

workshop 2
Dagens tema er frugttræer. Begrebet skovhave introduceres og principperne for podning af frugttræer gennemgås Som den praktiske del bliver der mulighed for at arbejde med podning af æbletræer.

workshop 3
Denne dag er der fokus på plantefællesskaber. Vi ser på urter, som kan støtte nyplantede træer godt i gang. Herefter afprøver vi teorien i praksis. Sammen anlægger vi et eller flere små bede med støttende plantefællesskaber.

workshop 4
Denne dag har vi fokus på samspillet mellem træer og mental sundhed. Tanken er at dagen skal inspirere til at gøre ophold i naturen som en del af egenomsorg. I den praktiske del arbejder vi med qi gong øvelser og mindfulness i naturen.

Pris for alle 4 workshop inkl. forplejning og materialer kr. 2.500,-

Interesseret?
Send en mail til kontakt@faeme.dk med emnet: workshop 2021 træer.